Skip to content

Keitä me olemme ja millainen on meidän tausta?

twoday AI Works on osa twoday-konsernia, joka oli ennen Visman Custom Solutions divisioona. Olemme vuodesta 2003 lähtien tehneet väsymättä töitä loistavan asiakaspalvelun, parempien kokemusten ja työtapojen kehittämisen puolesta.

Tietoa-meista-Twoday-Ai-works-hero

Asiakkaamme

Meille on tärkeää että asiakkaillamme on hyvät työkalut käytössään jotta arki on sujuvampaa. Asiakkainamme on keskisuuret ja suuret yritykset. Käy lukaisemassa miten olemme helpottaneet asiakkaidemme arkea täältä.

“Valitsimme AI Worksin kumppaniksemme, koska heiltä saimme monikanavaisen contact centerin ja asiakaskokemuksen mittaamisen työkalut, jotka toimivat saumattomasti yhdessä”, sanoo Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n kehityspäällikkö Panu Hentunen

Töihin meille? 

Olemme rento porukka, ja huolehdimme niin toisistamme kuin asiakkaistammekin. Meillä saat ehdottomasti olla oma itsesi. Tavoitteenamme on luoda olosuhteet, joissa kaikki voivat tehdä parhaansa ja loistaa, joten luottamusta, vastuuta ja vapautta annetaan meillä jokaiselle.
 
Innostumme valtavasti uusista asioista. Vahva osaamisemme antaa meille itseluottamusta ja rohkeutta katsoa aina tulevaan, sekä innovoida osana päivittäistä työtämme. Koska jatkuva kehittyminen ja kasvu ovat ytimessämme, kaikkia kannustetaan kehittämään sekä itseään että AI Worksia kokonaisuutena.
Twoday-aiworks
Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä voi kokea tekevänsä jotain merkityksellistä. Pyrimme tekemään asioita joilla on aidosti vaikutusta, ja luomaan jotain positiivista niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin. Tavoitteemme on tehdä kaikkien ihmisten arkea hieman paremmaksi  ja tämä alkaa omasta väestämme. 
 
Toivomme, että sinä olet jatkossa osa loistavaa tiimiämme, joten tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemus!

Haluatko kuulla lisää?
Ota yhteyttä tänään!

Untitled design

Markku Mikkolainen

Director, Services
markku.mikkolainen@twoday.com

twoday-tomi-korpaeus-800-1

Tomi Korpaeus

Business Unit Director
tomi.korpaeus@twoday.com