Skip to content

Hyperautomaatio

Lopputuloksena säästät aikaa, parannat tuloksia sekä teet työntekijöistäsi ja asiakkaistasi tyytyväisempiä. Tämä on aitoa kilpailuetua.

Uusi tapa työskennellä

Hyperautomaation ansiosta voit ajatella työn tekemistä aivan uudella tavalla. Lotta toimi aluksi asiakaspalvelun tekoälyassistenttina, mutta on tällä hetkellä paljon enemmän ja kehittyy jatkuvasti edelleen.
 
Hyperautomaatioratkaisussamme huipputeknologiat, kuten tekoäly, koneoppiminen, prosessiautomaatio ja luonnollisen kielen ymmärtäminen yhdistyvät saumattomasti, mahdollistaen ihmisten ja teknologian vaivattoman yhteistyön.

Toimiviksi todistetut ja kattavat teknologiamme toimivat täydellisesti yhdessä, ja niiden taustalla on omat huippuosaajamme sekä alan johtavia teknologiatoimittajia. Takaamme vaivattoman yhteistyön, nopean käyttöönoton ja tuloksellista tekemistä. Me huolehdimme että asiat rullaavat, jotta sinun ei tarvitse.
 
Automaatioita-prosesseihin
ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka (RPA)

RPA-ratkaisumme selviytyy laajoista ja monimutkaisista toiminnoista nopeasti ja tarkasti. Kun rutiinityöt ja muut paljon manuaalista työtä vaativat tehtävät annetaan automaation vastuulle, työntekijöillesi jää enemmän aikaa keskittyä asioihin, joissa ihmisen vaikutuksesta on eniten hyötyä. Ohjelmistorobotiikan avulla tietoja voidaan myös käsitellä automaattisesti, jolloin esimerkiksi tavallisesti kerran kuukaudessa suoritettava tehtävä voidaankin hoitaa päivittäin.

Kun ohjelmistorobotiikka yhdistetään Lotta Hyperautomaation tekoälyominaisuuksiin, voit olla varma että automaation tukena on aito ymmärrys, joka varmistaa että tekeminen keskittyy juuri oikeisiin asioihin.

Asiakastarinoistamme voit lukea konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka helposti Lotta suoriutuu tehtävistä jotka olisivat muuten hyvin aikaa vieviä ja virhealttiita, kuten tilausprosessien käsittely alusta loppuun.
Prosessiautomaatio (BPA)

Prosessiautomaatio (BPA)

Lotta Hyperautomaatio voidaan integroida helposti ja luotettavasti mihin tahansa liiketoimintaprosessiin. Mahdollistamme nopeat toteutukset ja monipuoliset plug & play -integraatiot hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa. Ratkaisumme ansiosta voit perinteisen ohjelmointityön sijaan yksinkertaisesti vain valita integraatioiden määritykset yrityksesi prosessien ja tarpeiden mukaisesti. Tämä takaa myös järjestelmän ja prosessien helpon hallinnan ja ylläpidon. Voit valita, onko alusta On Premise -ratkaisu, pilvessä toimiva, tai kenties hybridiratkaisu.

Ota yhteyttä