Skip to content

Työtehoon buustia asiakaspalvelujärjestelmän avulla

Örumin asiakaspalvelupäällikön Jouni Nylénin mukaan koko yrityksen työteho parantui Provadin (nyk. twoday AI Works) asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönoton myötä.
May 3, 2018 11:01:00 AM twoday AI Works

 

Örumin asiakaspalvelupäällikön Jouni Nylénin mukaan koko yrityksen työteho parantui Provadin (nyk. twoday AI Works) asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönoton myötä.

Autoteknisten osien ja laitteiden maahantuojana jo 90 vuotta toiminut Örum on ollut twoday AI Worksin asiakkaana vuodesta 2016 lähtien ja Nylén kuvaa palvelua ammattitaitoiseksi ja ystävälliseksi.

"Saimme käytännön esimerkkejä siitä, miten asiat voisi tehdä. Niistä me valitsimme meidän yritykselle parhaiten sopivat käytännöt", Nylén tiivistää.

Örumin ja twoday AI Worksin (ent. Provad) yhteistyö alkoi, kun Örumille selvisi aiemman asiakaspalvelujärjestelmän olleen alimitoitettu yrityksen käyttöön.

"Hankimme contact center -järjestelmän, jolla saimme puhelut ja sähköpostit hallintaan", Nylén kertoo.

"Koko Örumin työteho on parantunut ja asiakkaamme saavat laadullisesti parempaa palvelua. Meillä on nyt riittävästi aikaa asiakkaille, jolloin saamme yhdellä kertaa oikean varaosan autoon."

Örum kuva1

Örumin kanssa tiivistä yhteistyötä tekevässä Tampereen HLS-Autossa on huomattu uudistuksen tuoma muutos palvelussa.

"Asiakaspalvelujärjestelmän muutoksen huomasi siitä, että sähköposteihin ja puheluihin reagoitiin nopeammin kuin aiemmin. Puheluihin vastaamista ei tarvitse odottaa montaakaan sekuntia ja sähköposteihin vastataan yleensä puolen tunnin sisällä. Kokonaisuudessaan palvelu on todella hyvää", HLS-Auton huoltoneuvoja Kari Kapanen tiivistää.

Mitkä ovat olleet merkittävimmät hyödyt yhteistyöstä twoday AI Worksin kanssa?

"Olemme saaneet vakaan ja toimivan alustan puheluiden ja sähköpostien yhdistämiseen, tiedämme minkälaisia yhteydenottoja meille tulee ja mitä niissä kysytään tai käsitellään. Datan perusteella pystymme kehittämään yrityksen toimintaa."

Örum kuva2

Kaipaako teidän työtehonne buustia?

Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla vuoksi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit