Skip to content

Svea Perintä otti twoday FLOW -contact centerin käyttöön

Mitä ruotsalaiset edellä... yleensä ärsyttävä sanonta, mutta tässä tapauksessa pitää paikkansa ja on positiivinen uutinen.
Dec 17, 2020 2:12:00 PM twoday AI Works

Mitä ruotsalaiset edellä... yleensä ärsyttävä sanonta, mutta tässä tapauksessa pitää paikkansa ja on positiivinen uutinen.

twoday AI Worksin yhteistyö Svea-konsernin kanssa alkoi Ruotsissa vuonna 2018, kun Svea Ekonomi valitsi twoday AI Worksin toimittajakseen.

twoday AI Worksin CC Suite -asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönotto kolmessa toimipisteessä tehosti selvästi asiakaspalvelijoiden työtä ja antoi tiiminvetäjille erinomaisen työkalun suuren asiakaspalvelijoiden työn johtamiseen.

Puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta tulevien yhteydenottojen ja työtehtävien älykäs reitittäminen ovat helpottaneet ja tehostaneet asiakaspalvelijoiden työtä.

twoday AI Works on saanut kiitosta kyvystään ja halustaan muokata palveluitaan Svean ympäristöä tehokkaasti tukeviksi sekä täysin uusien palveluiden tuottamisesta asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Svea on ollut tyytyväinen siihen, että twoday AI Works on pystynyt sitouttamaan omia resurssejaan täysipäiväisesti Svean palvelemiseen.

Yhteistyö laajeni Suomeen

Hyvien kokemusten myötä yhteistyö Svea-konsernin kanssa laajeni Suomeen vuonna 2020, kun Svea Perintä Oy:n kanssa tehtiin asiakaspalvelujärjestelmän pilotointi Sastamalassa.

Kuuden viikon aikana CC Suite -contact center todisti kykynsä ja se otettiin pysyvästi käyttöön. Palvelua laajennetaan edelleen: uusia palvelukanavia sekä raportoinnin ja mittaamisen palveluita otetaan käyttöön. 

Svea-konserni on suunnitellut ottavansa twoday AI Worksin asiakaspalvelujärjestelmän käyttöön myös muissa Pohjoismaiden toimipisteissään.

Osaavat ja sitoutuneet ihmiset, oikeanlaiset palvelut, nopea reagointi sekä kyky elää asiakkaan rinnalla ovat luoneet vahvan suhteen twoday AI Worksin ja Svean välille. Molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä yhteistyöhön ja sen tuloksiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit