Skip to content

Ihmisen arvoista asiakaspalvelua - näin se tapahtuu!

Asiakaspalvelun pitää palvella jo ennen kuin asiakas huomaa tarvitsevansa palvelua – ei niin, että reagoidaan vasta sitten, kun asiakas pyytää.
Jul 10, 2018 1:37:00 PM twoday AI Works

Asiakaspalvelun pitää palvella jo ennen kuin asiakas huomaa tarvitsevansa palvelua – ei niin, että reagoidaan vasta sitten, kun asiakas pyytää.

"Me autamme yrityksiä siirtymään reaktiivisesta ennakoivaan palvelemiseen: varmistamaan, että ymmärrystä ja dataa on riittävästi asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ennen kuin he itse tajuavat koko ongelmaa", kuvailee twoday AI Worksin COO Tomi Korpaeus. "Se on coolia!" 

Asiakaskohtaamisia hidastaa asiakastietojen haku, kuten laskutustietojen, tilaustietojen ja asiointihistorian etsiminen, mutta teknologian avulla tarvittava tieto saadaan asiakaspalvelijalle nopeasti. Myös tieto siitä, missä kohtaa asiakaspolkua asiakas on menossa.

"Automaatio parantaa mahdollisuutta kohdata asiakas juuri sillä hetkellä ja tavalla, jota asiakas tarvitsee", kertoo myyntijohtaja Ari Matula.

Jokaisessa tilanteessa ratkaistaan jonkun ihmisen ongelmaa, oli se sitten johtajan, asiakaspalvelijan tai asiakkaan ongelma.

"Meidän yhteinen unelmamme on, että organisaatiot kohtelisivat asiakkaitaan ihmisinä ja kanssakäyminen olisi mahdollisimman selkeää ja helppoa sekä asiakkaille että asiakaspalvelijoille. Sen eteen teemme aika tarmollisesti työtä joka päivä", markkinointi- ja viestintäpäällikkö Elina Pennanen lupaa.

Palvelulla tullaan kilpailemaan jatkossa entistä enemmän, joten sillä on merkitystä, kuinka oikea-aikaista ja minkä laatuista palvelua asiakas saa, kanavasta riippumatta.

"Puhumme tunteen ja teknologian pyhästä liitosta. Me tarjoamme kanavat ja teknologian, jotka yhdistettyinä inhimillisiin, tunteita synnyttäviin kohtaamisiin, ovat kova juttu", Tomi Korpaeus uskoo.

Ota yhteyttä ja tilaa maksuton konsultaatio!

Aiheeseen liittyvät artikkelit